Челинац

Хит! Кандидат СДС-а причао о себи у трећем лицу, збунио присутне

  • Извор: АТВ
  • 23.04.2024. 15:13

СДС-ов кандидат за начелника Челинца Александар Крејић није увјерљиво започео кампању за ову функцију, јер је у самом старту збунио све присутне, а можда и себе.

Крејић је причао у трећем лицу и спомињао кандидатуру Александра Крејића. Присутни новинари нису знали ко им се обраћа и чекали су да им се обрати и сам Крејић.

"Данас смо се окупили да званично, испред СДС-а излазимо са кандидатуром за начелника. Данас ћемо да потпишемо споразум о заједничком политичком дјеловању у општини Челинац, везано за подршку кандидату за начелника. Кандидат за начелника општине Челинац је Александар Крејић. Ми смо у Челинцу врло лако постигли тај договор. Морам да се захвалим присутнима из Народног фронта, предсједници Јелени Тривић, Милки Бранковићу..", поручио је на почетку Александар Крејић.

"Кандидатуру Александра Крејића, мимо политичких партија опозиције ће подржати одређени чланови разних удружења у општини Челинац. Такође, човјек који долази са села, који је одгојен и васпитан домаћински. Као човјек који ради у привреди и разумије све потребе нашег друштва, од почетка до краја", наставио је са излагањем СДС-ов кандидат.

Послије његовог излагања новинари су га замолили да се представи јер нису знали ко је говорник: Александар Крејић. Већ сам рекао.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм