Астрологија

Ове хороскопске знакове очекује велика срећа и благослов

 • Извор: Агенције
 • 24.04.2024. 06:55

Према астрологији, хороскопски знаци могу имати различите утицаје на наш живот, укључујући срећу, благослов, љубав и финансијску просперитет. Када говоримо о овим темама, за четири од 12 зодијачких знакова - Ован, Лав, Стријелац и Водолија, астрологија предвиђа неочекивани обрт ка позитивности и благостању.

Ован

Ован, као први знак Зодијака, познат је по својој енергичности, храбрости и страсти. Према хороскопима, Овнови су креативни, амбициозни и спремни да се боре за своје циљеве. Овај знак може очекивати да ће доживјети неочекиване позитивне промјене у блиској будућности. Такве промјене могу довести до нове среће, благослова и остварења њихових циљева. Блиски односи могу бити посебно значајни за Овнове, па се може очекивати да ће доживјети неочекивану љубав или јачање већ постојећих односа.

Требињка Ана (23) једва чека да се шлепером запути на отворени пут

Требињка Ана (23) једва чека да се шлепером запути на отворени пут

Лав

Лав, као пети знак Зодијака, познат је по својој харизми, самопоуздању и ентузијазму. Према астролозима, Лави су спремни да преузму иницијативу и остваре своје амбиције. Очекује их изненадна срећа и благослов, а може се десити да ће се отворити нове прилике које ће их водити ка финансијском просперитету. У љубавном пољу такође могу доживјети неочекиване радости, било да је то нова љубавна веза или јачање везе са постојећим партнером.

Стриjелац

Стријелац, девети знак Зодијака, карактерише авантуризам, оптимизам и жеља за истраживањем. Према астролозима, Стријелчеви могу очекивати неочекивани благослов и срећу, нарочито у вези са путовањем, образовањем или духовним развојем. Ово може довести до узбудљивих прилика и нових искустава која ће им донијети радост и задовољство. У љубавном и финансијском смислу, Стријелчеви би такође могли доживјети позитивне промјене.

Шпанија грешком ослободила наркобоса који је планирао да убије престолонасљедника и премијера Холандије

Шпанија грешком ослободила наркобоса који је планирао да убије престолонасљедника и премијера Холандије

Водолија

Водолија, једанаести знак Зодијака, позната је по својој оригиналности, независности и хуманитарним вриједностима. Према астролозима, Водолије би могле доживјети неочекивани благослов и срећу у вези са својим идејама, иновацијама и друштвеним ангажманом. Могу се отворити нове могућности за остварење њихових циљева, као и за развој њихових односа и даље обогаћивање њиховог духовног и емотивног живота.

Када говоримо о општим астролошким предвиђањима, важно је напоменути да астрологија није научно потврђена дисциплина, већ представља вјеровање и традицију која може имати велики утицај на ментално и емоционално благостање људи. Многи људи проналазе утјеху, наду и инспирацију у астролошким прогнозама, која може дјеловати као водич за саморазумијевање и саморазвој.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

 • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.