Корисно знати

Зашто је добро першунов лист држати у води са содом бикарбоном

  • Извор: Пинк
  • 15.01.2025. 10:43

Першун је неизоставан зачин код нас, како за супе тако и за многе друге ствари, а најбоље је када је савршено свјеж.

Ако желите да продужите свјежину ове биљке, а истовремено сте противници замрзавања, имамо ефикасан и једноставан начин за вас.

Сипајте у посуду воду. Додајте кашику соде бикарбоне. Умочите першун. Овако чистите ову биљку. Попрскајте сирће на даску за сјечење и обришите је крпом. Затим исјецкајте першун. Ставите папирни убрус на дно тегла па ставите першун.

Чувајте теглу у фрижидеру. Можете је држати тамо мјесец дана. Захваљујући овом трику, першун ће задржати арому и укус, преноси Пинк.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Филм: Крв и вино (16+)

    ' Трговац винима одлучује се на пљачку како би збринуо љубавницу.. (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм