Професионална куварица рођена у Бугарској Снежана открила је трик с куваним јајима за који каже да је „најбољи икад“. Снимак је врло брзо постала виралан и многи желе да га испробају.
Куварица је признала да није имала појма о томе „33 године живота“. „Како ми нико није рекао да је ово најбољи начин за одвајање дијелова јаја?“, рекла је у свом видеу на Тик Току.
Сњежана је показала како треба лагано засјећи „кухињским ножем бјеланце тврдо куваног јајета и нежно заролати јаје за савршен рез“. То омогућује да жуманце без напора искочи и личи на уредну округлу куглицу.
@themodernnonna Best hack ever 12/10 🙌🏼 Thanks to @andrealanev #egghack #eggs #learnontiktok ♬ original sound - THEMODERNNONNA
Али то није једини врхунски савјет који је Сњежана подијелила о тврдо куваним јајима.
Пратиоцима је, такође, демонстрирала како лако огулити јаја без стварања нереда, пише Мирор.
У засебном видеу објаснила је да ако лагано разбијете јаја након кувања, а затим их ставите у „ледено хладну воду“ у кутији или сличној посуди.
Затим затворите поклопац и добро протресете посуду , а јаја ће се, заправо, сама огулити и бити спремна за додавање било којој салати или сендвичу, преноси Ало.