Recept

Gulaš od pileće džigerice

  • Извор: Агенције
  • 18.07.2022. 09:13

SASTOJCI:

700 g pileće džigerice

1 veći crni luk

1 paprika babura

2 mrkve

4 čena bijelog luka

2 kašike peršunovog lista

2 kašičice suvog začina

2 kašičice dimljene mlevene paprike

kašika masti

Za hladnu zapršku:

100 ml vode

100 ml soka od paradajza

1 kašika brašna

PRIPREMA:

Na ugrijanoj masti propržite sitno isjeckani crni luk. Kada požuti, dodaj-te isjeckanu papriku, narendanu mrkvu, isjeckani bijeli luk i isjeckanu džigericu. Začinite, nalijte vrlo malo tople vode i dinstajte na tihoj vatri oko 20 minuta. U šolji pomiješajte vo-du, sok od paradajza i brašno i sipajte u jelo. Dodajte sitno isjeckan peršu-nov list i kuvajte uz češće miješanje još pet minuta.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.