Recept

Gulaš od pileće džigerice

  • Izvor: Agencije
  • 18.07.2022. 09:13

SASTOJCI:

700 g pileće džigerice

1 veći crni luk

1 paprika babura

2 mrkve

4 čena bijelog luka

2 kašike peršunovog lista

2 kašičice suvog začina

2 kašičice dimljene mlevene paprike

kašika masti

Za hladnu zapršku:

100 ml vode

100 ml soka od paradajza

1 kašika brašna

PRIPREMA:

Na ugrijanoj masti propržite sitno isjeckani crni luk. Kada požuti, dodaj-te isjeckanu papriku, narendanu mrkvu, isjeckani bijeli luk i isjeckanu džigericu. Začinite, nalijte vrlo malo tople vode i dinstajte na tihoj vatri oko 20 minuta. U šolji pomiješajte vo-du, sok od paradajza i brašno i sipajte u jelo. Dodajte sitno isjeckan peršu-nov list i kuvajte uz češće miješanje još pet minuta.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.