Укусно јело

Ево како припремити подварак на старински начин

  • Извор: Крстарица
  • 30.11.2024. 14:49

Испратите све кораке и направићете најукусније јело, а најбоље од свега је што се лако прави, па успијева свакој домаћици.

Састојци:

- 1 већа главица киселог купуса

- 1 димљени шаран или крап

- 2 празилука

- 1 сува црвена паприка

- уље

- лорбер

- бибер.

Припрема:

Ситно сјецкан празилук издинстати, додати ситно сјецкан кисели купус, паприку, лорбер. Поклопити и на тихој ватри крчкати око 2 сата.

Рибу, најбољи је крап, исјећи на мале комаде и покрити купусом, побиберити и ставити посуду у загријану пећницу да се пече око 1 сат.

Служити са топлом пројом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: