ATV

Snimci kasnije objavljeni na javnoj platformi

Političarka se snimala tokom odnosa s mužem

 • Izvor: Agencije
 • 12.09.2023. 14:23

Kandidatkinja demokrata iz Virdžinije u Americi za Dom delegata Suzana Gibson (40) imala je intimni odnos sa svojim mužem na mreži i zamolila je svoju virtuelnu publiku da se uključi sa savjetima. 

Suzana je majka dvoje male djece. Učestvuje u trci za predstavljanje Distrikta 57 u Ričmondu. 

Prema snimcima arhivskog materijala u koje je imao uvid "Washington post" Gibson je na stranici za striming za odrasle pokazala nešto više od kože.

Četrdesetogodišnja medicinska sestra je na platformi bila domaćin više desetina uživo uključenja sa svojim mužem, koji su zatim postavljeni u javno dostupnu arhivu na veb lokaciji u septembru 2022. godina nakon što je proglasila svoju kandidaturu, prenosi "nypost.com".


Putnici uhvaćeni i snimljeni tokom odnosa u avionu

Putnici uhvaćeni i snimljeni tokom odnosa u avionu

Od svojih pratilaca je tražila više novca u zamjenu za određene radnje u privatnim emisijama dodajući da je sakupljala novac za dobar cilj.

U drugim video-snimcima je sugerisala da su njen muž i ona "pokušali da se zamijene" sa različitim partnerima jer je "etički nemonogamna", ali da on "ne voli da dijeli".

U izjavi Suzana je javno objavljene video-snimke nazvala nezakonitim upadom u njenu privatnost osmišljenom da ponizi nju i njenu porodicu.

"Neće me zastrašiti i neće me ućutkati. Moji politički protivnici i njihovi republikanski saveznici su dokazali da su voljni da počine se**ualni zločin kako bi napali mene i moju porodicu jer ne postoji granica koju neće preći da ućutkaju žene kada progovore", rekla je.


Evo koliko novca će od Srbije dobiti svaki košarkaš i selektor za svjetsko srebro!

Evo koliko novca će od Srbije dobiti svaki košarkaš i selektor za svjetsko srebro!

Advokat, Daniel P. Vatkins, rekao je da su arhivirani video-snimci kršenje zakona o osvetničkoj pornografiji Virdžinije, prema kojem je prekršaj klase 1 "zlonamjerno" širenje se**ualnih slika ili golotinje druge osobe sa "namjerom da se prinude, uznemiravaju ili zastraše".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.