ATV

Ibica

Putnici uhvaćeni i snimljeni tokom odnosa u avionu

 • Izvor: jutarnji.hr
 • 12.09.2023. 14:07

Putnici, koji su uhvaćeni u avionu "EasyJeta" tokom intimnog odnosa u toaletu tokom leta, privedeni su policiji.

Njih je u intimnom činu uhvatio član kabinskog osoblja, a video tog trenutka procurio je na društvene mreže.

Na videu se mogu vidjeti putnici kako navijaju i viču dok zaposleni u "EasyJetu" otvara vrata iza kojih se par prepustio strastima.

Ali, prema snimku i njihovim izrazima lica, čini se da par nije bio raspoložen da prestane sa svojim činom pa je muškarac odmah zatvorio vrata toaleta, prenosi "Jutarnji".


Nijemac kapitulirao pred Srpskom: Šmit otkazao sastanak s Durakovićem u Banjaluci!

Nijemac kapitulirao pred Srpskom: Šmit otkazao sastanak s Durakovićem u Banjaluci!

Čini se i da član kabinskog osoblja, koji ih je zatekao u toaletu, nije bio siguran kako uopšte reagovati na to, a u jednom trenutku se čak uhvatio rukama za glavu.

Kada su sletjeli na Ibicu, tamo ih je dočekala policija.

Ovaj video je brzo postao viralan, a komentatori na društvenim mrežama bili su izrazito kreativni.

"Ryanair bi ovo dodatno naplatio", našalio se jedan.

"Nadam se da to nije bio pilot", nadovezao se drugi.


Zašto Svetislava Pešića zovu

Zašto Svetislava Pešića zovu "Kari"?

"Zamislite njihove izraze lica kad izađu napolje iz tolaeta i kad budu morali da sjednu pored ostalih putnika", komentarisao je treći.

"Možemo potvrditi da je ovaj let iz Lutona za Ibicu 8. septembra dočekala policija po dolasku, a razlog je ponašanje dvoje putnika u avionu", izjavila je portparolka "EasyJeta" za "Daily Mail".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.