Фестивал

„The ŠA Times“ доноси све информације о предстојећем „ША Фесту“ у Приједору

  • Извор: АТВ
  • 23.07.2024. 14:23

И ове године, уз први гутљај јутарње кафе, додајте мало умјетности и инспирације уз ША новине

Све смо ближи дугоочекиваном догађају који ће обогатити културну сцену Приједора - “ША Фесту”. Овогодишњи фестивал ће се одржати од 24. до 27. јула на више локација у главној приједорској улици и у Старом граду, обећавајући четири дана богатих културних садржаја за све генерације.

И ове године све најважније информације о фестивалу можете пронаћи у јединственим ША новинама – “ The ŠA Times”. Као незаобилазни пратилац “ША Феста” у Приједору, ША новине представљају ваш кључ за дубљи увид у све што овај реномирани приједорски фестивал нуди, све детаље о извођачима, изложбама, радионицама, локацијама и зонама фестивала.

Не пропустите прилику да уз јутарњу кафу уживате у овом информативном и инспиративном издању које ће вас припремити за незабораван доживљај на “ША Фесту”. Нека ША новине буду васа додатна доза културе и умјетности у данима који слиједе.

Позивамо вас да се придружите нашем фестивалу културе, заједништва и инспирације. “ША Фест” у Приједору чека вас раширених руку са мноштвом садржаја који ће као И сваке године испунити ваше душе и срца.

За више информација посјетите нашу званичну интернет страницу www.shafest.com или пратите друштвене мреже.

Видимо се на “ША Фесту”!

ША новине можете пронаћи на овој адреси или на овом линку.

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.