Приједор

ША Фест још једном спрема изненађења

  • Извор: АТВ
  • 28.05.2024. 11:44

Бројна домаћа, регионална и страна имена и ове године 26. до 27. јула наступају на ША Фесту у Приједору

Јединствени ША Фест поново је ту. Фестивал који преплиће тугу и радост, традицију и иновацију и који није само музички догађај, већ емотивно путовање које обнавља заједницу, биће одржан 26. и 27. јула 2024. године. Музички дио фестивала, као и ранијих године, одиграће се у Љетној башти и Старом граду у Приједору. 

На ША Фесту и овај пут - фантастична музика за све генерације. У петак и суботу, 26. и 27. јула, у Љетној башти у “ША Ливе” програму наступају велике регионалне звијезде. Петак је резервисан за Partibrejkers, Buč Kesidi, Sunshine, Eho Radar i Motherfunky. У суботу наступају Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Atheist Rap i Grin Bulz.  

Ни љубитељи електронске музике неће остати ускраћени за свјетски познате ДЈ-еве. У „Електро парк“ зони фестивала у Старом граду до раних јутарњих часова држаће вас Partibrejkers, Buč Kesidi, Sunshine, Eho Radar i Motherfunky, Марта, Дејан Милићевић, Дејан Милосављевић, Младен Томић, Синиша Тамамовић, Данијел Кевић, Level7el и многи други.

У оквиру фестивала и овај пут биће организован позоришни програм, “Арт кутак”, програм за најмлађе и антистрес зона.

„ША Фест претвара град у позорницу на отвореном, гдје се музика, театар и ликовна умјетност испреплићу, чинећи улице живим платном на којем се исцртава нова слика културе. Овај фестивал није само одавање почасти, то је искра која запали креативност и заједништво, позивајући све генерације да заједно граде мостове преко генерацијских и културних разлика. Осим предводника 'Лајв стејџа', попут култних бендова Partibrejkersa, Sunshina i Atheist Rapa, као што смо претходне двије године године изненадили публику доласком Констракте и Сениде, на главном фестивалском стејџу овог пута ексклузивно ће наступити још једна велика регионална звијезда – Дубиоза колектив“, поручују из ША Фест тима и позивају вас да редовно пратите објаве на њиховим друштвеним мрежама, како бисте на вријеме обезбиједили улазнице за овогодишње окупљање у Приједору и сазнали све детаље овогодишњег ША Феста.  

ША Фест и ове године подржава Град Приједор, дугогодишњи пријатељ и покровитељ фестивала. 

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском ликовном умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.