"Емили у Паризу“

''Препуцавање'' градоначелника Рима и Емануела Макрона због хит серије

  • Извор: Агенције
  • 10.10.2024. 17:48

Дан пошто је француски предсједник Емануел Макрон пожелио да се главња јунакиња Нетфликсове серије "Емили у Паризу" врати из италијанске у француску пријестоницу, градоначелник Рима Роберто Гуалтијери поручио је да је њој врло добро у Риму.

"Драги Емануеле Макрону, не брини: Емили се врло добро осјећа у Риму", изјавио је градоначелник Роберто Гуалтијери, преноси данас Политико.

Гуалтијери је додао да се срце не може контролисати, и да треба пустити Емили да изабере.

У четвртој сезони серије Американка Емили Купер, коју игра глумица Лили Колинс, преселила се из Париза у Рим због посла. Макрон је јуче у шали поручио да ће се борити да обезбиједи да се главна јунакиња Нетфликсове хит серије ''Емили у Паризу'' врати у француску пријестоницу након боравка у Риму.

Сахара претворена у плаву лагуну: Вода у језеру које је пресушило прије 50 година

Сахара претворена у плаву лагуну: Вода у језеру које је пресушило прије 50 година

"Жестоко ћемо се борити (да се врати). И тражићемо од њих да остану у Паризу! 'Емили у Паризу' у Риму нема смисла", рекао је Макрон магазину Варајети.

Према његовом мишљењу, ова серија је донијела велики успјех Паризу и читавој земљи, а његова супруга Брижит је толико заљубљена у серију да се чак појавила у једној епизоди због чега је Макрон, како сам каже, "био веома поносан".

Многи се куну да ради: Возачи нашли начин да надмудре камере

Многи се куну да ради: Возачи нашли начин да надмудре камере

У интервјуу за римско издање магазина Холивуд Рипортер, градоначелник Рима је упозорио француског предсједника да се не мијеша у продукцијске планове Нетфликса. Гуалтијери је додао да је о Макроновим коментарима разговарао и са градоначелницом Париза Ан Идалго, и да су се обоје смијали томе.

"Ми видимо да се Емили сели у Рим што је потврда да наш град постаје све важнији, и сасвим смо опуштени због одлука продукције Нетфликса. Они знају шта раде", поручио је Гуалтијери, додајући да би и Макрон требало само да се опусти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.