"Еmili u Parizu“

''Prepucavanje'' gradonačelnika Rima i Еmanuela Makrona zbog hit serije

  • Izvor: Agencije
  • 10.10.2024. 17:48

Dan pošto je francuski predsjednik Еmanuel Makron poželio da se glavnja junakinja Netfliksove serije "Еmili u Parizu" vrati iz italijanske u francusku prijestonicu, gradonačelnik Rima Roberto Gualtijeri poručio je da je njoj vrlo dobro u Rimu.

"Dragi Еmanuele Makronu, ne brini: Еmili se vrlo dobro osjeća u Rimu", izjavio je gradonačelnik Roberto Gualtijeri, prenosi danas Politiko.

Gualtijeri je dodao da se srce ne može kontrolisati, i da treba pustiti Еmili da izabere.

U četvrtoj sezoni serije Amerikanka Еmili Kuper, koju igra glumica Lili Kolins, preselila se iz Pariza u Rim zbog posla. Makron je juče u šali poručio da će se boriti da obezbijedi da se glavna junakinja Netfliksove hit serije ''Еmili u Parizu'' vrati u francusku prijestonicu nakon boravka u Rimu.

Sahara pretvorena u plavu lagunu: Voda u jezeru koje je presušilo prije 50 godina

Sahara pretvorena u plavu lagunu: Voda u jezeru koje je presušilo prije 50 godina

"Žestoko ćemo se boriti (da se vrati). I tražićemo od njih da ostanu u Parizu! 'Еmili u Parizu' u Rimu nema smisla", rekao je Makron magazinu Varajeti.

Prema njegovom mišljenju, ova serija je donijela veliki uspjeh Parizu i čitavoj zemlji, a njegova supruga Brižit je toliko zaljubljena u seriju da se čak pojavila u jednoj epizodi zbog čega je Makron, kako sam kaže, "bio veoma ponosan".

Mnogi se kunu da radi: Vozači našli način da nadmudre kamere

Mnogi se kunu da radi: Vozači našli način da nadmudre kamere

U intervjuu za rimsko izdanje magazina Holivud Riporter, gradonačelnik Rima je upozorio francuskog predsjednika da se ne miješa u produkcijske planove Netfliksa. Gualtijeri je dodao da je o Makronovim komentarima razgovarao i sa gradonačelnicom Pariza An Idalgo, i da su se oboje smijali tome.

"Mi vidimo da se Еmili seli u Rim što je potvrda da naš grad postaje sve važniji, i sasvim smo opušteni zbog odluka produkcije Netfliksa. Oni znaju šta rade", poručio je Gualtijeri, dodajući da bi i Makron trebalo samo da se opusti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    'Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    'Stranačka hronika

  • 21:40 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.