Пјевачица

Лејди Гагу одушевило пјевање Хоакина Финикса на снимању “Џокера”

  • Извор: Агенције
  • 01.08.2024. 11:26

Наставак филма "Џокер", из 2019. ускоро добија свој наставак, филм под називом "Џокер: Лудило удвоје", а главне улоге тумаче Хоакин Финикс и Лејди Гага.

Финикс понавља своју улогу, док Гага тумачи лик Ли, односно Харли Квин.

Говорећи о новом остварењу, Финикс се, у интервјуу за магазин Емпајер, присјетио и како је било када је први пут запјевао пред Гагом, коју је одушевио.

"Сјећам се како је испљунула своју кафу када сам први пут запјевао, што је било добро, узбудљиво, добио сам на самопоуздању“, рекао је глумац.

Одједном почела да прича са страним нагласком: Установљен риједак синдром

Одједном почела да прича са страним нагласком: Установљен риједак синдром

Он се затим осврнуо на сарадњу с планетарно популарном пјевачицом, преноси б92.

"Гага ме је непрестано охрабривала говорећи: У реду је, крени онако како се осјећаш. За неког ко није професионални извођач то може да буде непријатно да се изведе, али и врло узбудљиво. Музика је важна код лика Џокера, чак је и редитељ Тод Филипс у првом дијелу рекао да Артур има музику у себи“, каже глумац.

"Он је одрастао слушајући на радију своју мајку како пјева. Он није пјевач и не би ни требало да звучи као професионални извођач, већ попут неког ко се тушира и изненада почне да пјева“, рекао је глумац.

Радња филма “Џокер: Лудило удвоје” базира се на сусрету Артура Флека и Харли Квин у болници. Када обоје напусте менталну установу, крећу у необичну романтичну авантуру.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: