Pjevačica

Lejdi Gagu oduševilo pjevanje Hoakina Finiksa na snimanju “Džokera”

  • Izvor: Agencije
  • 01.08.2024. 11:26

Nastavak filma "Džoker", iz 2019. uskoro dobija svoj nastavak, film pod nazivom "Džoker: Ludilo udvoje", a glavne uloge tumače Hoakin Finiks i Lejdi Gaga.

Finiks ponavlja svoju ulogu, dok Gaga tumači lik Li, odnosno Harli Kvin.

Govoreći o novom ostvarenju, Finiks se, u intervjuu za magazin Еmpajer, prisjetio i kako je bilo kada je prvi put zapjevao pred Gagom, koju je oduševio.

"Sjećam se kako je ispljunula svoju kafu kada sam prvi put zapjevao, što je bilo dobro, uzbudljivo, dobio sam na samopouzdanju“, rekao je glumac.

Odjednom počela da priča sa stranim naglaskom: Ustanovljen rijedak sindrom

Odjednom počela da priča sa stranim naglaskom: Ustanovljen rijedak sindrom

On se zatim osvrnuo na saradnju s planetarno popularnom pjevačicom, prenosi b92.

"Gaga me je neprestano ohrabrivala govoreći: U redu je, kreni onako kako se osjećaš. Za nekog ko nije profesionalni izvođač to može da bude neprijatno da se izvede, ali i vrlo uzbudljivo. Muzika je važna kod lika Džokera, čak je i reditelj Tod Filips u prvom dijelu rekao da Artur ima muziku u sebi“, kaže glumac.

"On je odrastao slušajući na radiju svoju majku kako pjeva. On nije pjevač i ne bi ni trebalo da zvuči kao profesionalni izvođač, već poput nekog ko se tušira i iznenada počne da pjeva“, rekao je glumac.

Radnja filma “Džoker: Ludilo udvoje” bazira se na susretu Artura Fleka i Harli Kvin u bolnici. Kada oboje napuste mentalnu ustanovu, kreću u neobičnu romantičnu avanturu.


Pratite nas i putem Vibera