Послије 27 година

Кејт Винслет након дуго времена признала шта се десило на снимању чувене сцене из "Титаника"

  • Извор: Блиц
  • 25.09.2024. 18:54

Чак и послије 27 година, Кејт Винслет одговара на питања о Титанику и Леонарду Дикаприју, а како се чини, и даље постоје тајне са сета овог Оскаром награђеног филма из 1997. године које се могу открити.

Кејт Винслет је рекла да њен колега Леонардо Дикаприо има “посттрауматски стресни поремећај” јер га стално питају за чувену сцену у којој се његов лик Џек смрзава јер нема довољно мјеста за њега на вратима на коју се Роуз, односно Винслет, попела након потонућа Титаника. Али та сцена крије једну анегдоту коју је Кејт Винслет радо подијелила.

“Не бих смјела да кажем”

Наиме, користили су веома незгодан резервоар за воду за снимање култне сцене. Вода је у то вријеме била висока до струка.

– Лео је био на кољенима све вријеме. Не бих смјела да кажем, Камерон ће ме звати – насмијала се глумица, мислећи на редитеља филма.

– Заправо, оно што је било невјероватно у вези са ивицама резервоара је да је то био бесконачни резервоар. Тако да је вода непрестано јурила и могли сте да чујете константан звук воде – наставила је звијезда, додајући да су се сви потпуно уживјели у “посљедња 22 минута” филма “јер можете чути ову буку воде све вријеме”.

Ушуњала се у биоскоп

Кејт Винслет се такође присјетила како се ушуњала у биоскоп у Њујорку како би први пут погледала “Титаник” са два пријатеља.

– Када је премијерно приказан у Лондону, била сам стварно лоше. Имала сам страшно тровање храном и заправо сам била у болници у Лондону, стварно чудно. А онда када је изашао у САД, заправо сам била на сахрани мог момка – објаснила је глумица и додала:

– Мислим, ужасна је ствар размишљати о томе. Али очигледно нисам хтјела да пропустим сахрану, тако да сам некако пропустила све око “Титаника” – додала је, и на крају се ушуњала у биоскоп да коначно погледа свој филм и рекла је да је “прилично чудно” бити у “препуном биоскопу” и тако гледати филм.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: