Глумац

Еди Марфи се враћа култној улози након 30 година

  • Извор: Б92
  • 22.06.2024. 12:44

Тридесет година након трећег и посљедњег дијела Полицајаца са Беверли Хилса, амерички глумац Еди Марфи враћа се улози Аксела Фолија.

Јунак новог Нетфликсовог филма Полицајац са Беверли Хилса: Аксел Ф. враћа се на Беверли Хилс, гдје сазнаје да је његова кћерка и адвокат Џејн (Тејлор Пејџ) у опасности након што је открила корупцију у полицијској станици током истраге убиства.

Марфи, коме су се придружили оригинални глумци, судија Рајнхолд и Џон Ештон, премијерно је приказао филм у четвртак преко пута полицијске станице на Беверли Хилсу гдје се одвија већи дио радње. Међутим, премијера, којој су присуствовали глумац Мартин Лоренс, музичар Лил Нас X и други, јако се разликовала од првог приказивања изворног филма из 1984.

Полицајац са Беверли Хилса зарадио је преко 300 милиона долара широм свијета и постао култни филм 1980-их. Друга два филма снимљена су 1987. и 1994.

– То је велики дио живота људи, био је хит и свима се допао, али било је више од тога. Некако им је прирасао срцу – рекао је глумац Пол Рајзер, који је још једном играо лик Џефрија Фридмана.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок