Тјентиште

Доносимо програм и сатнице десетог по реду Нектар ОК Феста

  • Извор: АТВ
  • 15.07.2024. 12:22

Пред нама је десето издање Нектар ОК Феста 2024, који ће се ове године на Тјентишту одржати 19/20/21 јула. Познате су и сатнице комплетног програма по данима.

Фестивалски камп отвориће своја врата дан прије званичног почетка фестивала (четвртак, 18. јули од 12:00) када смо за оне највјерније ОК кампере припремили сјајан програм на Јегермајстер ОК стејџу у ОК кампу, на којем ће истога дана од 21:00 наступити: Џа или Бу, Бојана Вунтуришевић, Савршени Маргиналци. 

Први фестивалски дан (петак, 19. јули) започиње на ОК самер стејџу од 12:00 уз ди-џеј програм за који ће се побринути Небс Џек и Резидент ди-џеј. Потом слиједи наставак програма на Јегермајстер ОК стејџу од 13:45 у ОК кампу уз Бјесове, Ху Си (Who See), Перо Деформеро. У Вивиа цкрнеру (13:00) очекује нас и „Ланд Арт радионица“, уз едукацију како од природних материјала креирати умјетничко дјело. Од 21:00 љубитељи филма уживаће у ОК Синема зони, уз пројекцију „Џипси Мафија – То смо што смо“. Вечерњи сати на Виса Мејн стејџу резервисани су за одличан програм и атмосферу коју на Тјентиште доноси један од најпопуларнијих америчких, али и свјетских бендова, који по први пут наступа у БиХ – Тивери Корпорејшн (Thievery Corporation), уз које су за одличан провод на главној бини задужени и Нено Белан & Фјуменс,  Зостер, Саншајн. Програм почиње од 19:00. За оне жељне добре забаве до раних јутарњих сати слиједи програм на ОК Афтер Парти у ОК кампу од 00:00 уз  Младен Томић, Тенесиа, Резидент ди-џеј.

Други фестивалски дан (субота, 20. јули) старта уз Младена Томића и Немакс (Nemax) на ОК Самер стејџу крај базена од 12:00. Вивиа корнер у истом термину као и претходног дана од 13:00 резервисан је за радионицу цијанотопије. ОК камп ће и ове године бити епицентар најбоље забаве и одличног провода, за које ће се у суботу на Јегермајстер ОК стејџу побринути Тамикрест, Атеист Реп, Бед Копи. Програм почиње у 13:45. Од 14:00 у ОК Бук зони одржаће се промоција књиге „1001 најлуђи свјетски и EX-YU рокк бисер“, Јосипа Дујмовића. ОК Синема зона у сарадњи са Док’н’ритам фестивалом доноси нам двије пројекције од 21:00, и то „ Young Untill I Die “ и „ Rock Bozon “. За врелу армосферу суботње вечери на Visa Маин стејџу од 19:15 задужени су Парни Ваљак, Лету Штуке, Ниплпипл и Свемирко. По завршетку програма селимо се у ОК камп на афтер парти да уз Кристиан Варела, Јака и Резидент ди-џеја, дочекамо још једну зору на Тјентишту. 

Енергију трећег фестивалског дана (недјеља, 21. јули) црпимо од 12:00 на ОК самер стејџу уз Ди-џеј Џок (Dj Jock) и Јака (Yakka). Од 13:00 смо у Вивиа корнеру на радионици декупажа.  На Јегермајстер ОК стејџу у кампу за завршетак дневног програма од 13:45 задужени су Мортал Комбат, Грше и М.О.Р.Т. У ОК Бук зони од 14:00 дружимо се са Санином Карамехмедовићем на промоцији збирке пјесама „Терца на Тишину“, а од 21:00 у ОК Синема зони проводимо још једно филмско вече под звијездама уз пројекцију филма „ Riffs of Revolution“. У самом финишу на Виза Мејн стејџу од 19:15 уживамо уз легендарни британски панк банд Тој Долс „The Toy Dolls“, уз које ће последњег фестивалског дана наступити сјани Ритам Нереда, Буч Кесиди и Војко В.  Завршницу десетог јубиларног издања Нектар ОК Феста од 00:00 дочекујемо уз  OXIA, Си-џеј Џоцк, те Резидент ди-џеја на ОК Афтер Партију у ОК кампу. 

Све информације о актуленој пунуди и фестивалским пакетима доступне су на званичној страници фестивала www.okfest.net/#booking 

Уз Нектар ОК Фест и ове године су пријатељ фестивала компанија м:тел, банка партнер фестивала НЛБ Банка АД Бањалука, те VISA – службена фестивалска картица.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.