Tjentište

Donosimo program i satnice desetog po redu Nektar OK Festa

  • Izvor: ATV
  • 15.07.2024. 12:22

Pred nama je deseto izdanje Nektar OK Festa 2024, koji će se ove godine na Tjentištu održati 19/20/21 jula. Poznate su i satnice kompletnog programa po danima.

Festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan prije zvaničnog početka festivala (četvrtak, 18. juli od 12:00) kada smo za one najvjernije OK kampere pripremili sjajan program na Jegermajster OK stejdžu u OK kampu, na kojem će istoga dana od 21:00 nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci. 

Prvi festivalski dan (petak, 19. juli) započinje na OK samer stejdžu od 12:00 uz di-džej program za koji će se pobrinuti Nebs Džek i Rezident di-džej. Potom slijedi nastavak programa na Jegermajster OK stejdžu od 13:45 u OK kampu uz Bjesove, Hu Si (Who See), Pero Deformero. U Vivia ckrneru (13:00) očekuje nas i „Land Art radionica“, uz edukaciju kako od prirodnih materijala kreirati umjetničko djelo. Od 21:00 ljubitelji filma uživaće u OK Sinema zoni, uz projekciju „Džipsi Mafija – To smo što smo“. Večernji sati na Visa Mejn stejdžu rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH – Tiveri Korporejšn (Thievery Corporation), uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fjumens,  Zoster, Sanšajn. Program počinje od 19:00. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati slijedi program na OK After Parti u OK kampu od 00:00 uz  Mladen Tomić, Tenesia, Rezident di-džej.

Drugi festivalski dan (subota, 20. juli) starta uz Mladena Tomića i Nemaks (Nemax) na OK Samer stejdžu kraj bazena od 12:00. Vivia korner u istom terminu kao i prethodnog dana od 13:00 rezervisan je za radionicu cijanotopije. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jegermajster OK stejdžu pobrinuti Tamikrest, Ateist Rep, Bed Kopi. Program počinje u 13:45. Od 14:00 u OK Buk zoni održaće se promocija knjige „1001 najluđi svjetski i EX-YU rokk biser“, Josipa Dujmovića. OK Sinema zona u saradnji sa Dok’n’ritam festivalom donosi nam dvije projekcije od 21:00, i to „ Young Untill I Die “ i „ Rock Bozon “. Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stejdžu od 19:15 zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Niplpipl i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after parti da uz Kristian Varela, Jaka i Rezident di-džeja, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu. 

Еnergiju trećeg festivalskog dana (nedjelja, 21. juli) crpimo od 12:00 na OK samer stejdžu uz Di-džej Džok (Dj Jock) i Jaka (Yakka). Od 13:00 smo u Vivia korneru na radionici dekupaža.  Na Jegermajster OK stejdžu u kampu za završetak dnevnog programa od 13:45 zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U OK Buk zoni od 14:00 družimo se sa Saninom Karamehmedovićem na promociji zbirke pjesama „Terca na Tišinu“, a od 21:00 u OK Sinema zoni provodimo još jedno filmsko veče pod zvijezdama uz projekciju filma „ Riffs of Revolution“. U samom finišu na Viza Mejn stejdžu od 19:15 uživamo uz legendarni britanski pank band Toj Dols „The Toy Dolls“, uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjani Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V.  Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa od 00:00 dočekujemo uz  OXIA, Si-džej Džock, te Rezident di-džeja na OK After Partiju u OK kampu. 

Sve informacije o aktulenoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala NLB Banka AD Banjaluka, te VISA – službena festivalska kartica.

Pratite nas i putem Vibera