Међународни фестивал глумца Заплет 15

АТОС БАНК и ове године поносни пријатељ културе

  • Извор: ПР
  • 04.10.2023. 14:43

Конференцијом за медије која је одржана у Градском позоришту Јазавац најављен је Међународни фестивал глумца Заплет 15, као и нова представа ГП Јазавац "Кроз живот са Вељом“ у режији Слободана Перишића којом ће и бити отворен овогодишњи фестивал 20.10.2023. године.

АТОС БАНК а.д Бањалука је и ове године покровитељ и пријатељ Градског позориште Јазавац и подршка још једном Међународном фестивалу глумца Заплет, који из године у годину премашује очекивања публике. 

“АТОС БАНК је и ове године уз ГП Јазавац, као партнер и поносни пријатељ културе. Жеља да наставимо да будемо снажан ослонац култури и да његујемо праве вриједности огледа се и у томе да рад овог позоришта изузетно поштујемо, јер годинама уназад даје велики допринос развоју позоришне умјетности и културе генерално. У складу са нашим имиџом друштвено одговорне финансијске институције велико нам је задовољство бити дио ове позоришне куће, јер на тај начин пружамо прије свега подршку развоју културе, али и стварамо чврсте везе са заједницом у којој послујемо. С обзиром да крајем овог мјесеца почиње петнаести Међународни фестивал глумца Заплет искористићу прилику да пожелим срећу у организацији овог фестивала који ће, сигурна сам, и ове године окупити истинске љубитеље позоришне умјетности који ће уживати у сјајним представама и одличном програму. Ми као Банка ћемо бити ту да подржимо све што ово позориште ради, јер смо на тај начин најближи култури и оним вриједностима које као Банка годинама уназад његујемо”. изјавила је овим поводом Каролина Каралић, руководилац Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК а.д. Бањалука.

Да добре ствари и сарадње не треба мијењати сагласни су и из Градског позоришта Јазавац, који су изразили велику захвалност АТОС Банци на подршци и на томе што већ другу годину за редом препознају значај онога што они као позориште раде. 

АТОС БАНК а.д. Бањалука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности доприноси стварању бољег и напреднијег окружења за све нас.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм