Italija

Državljanin BiH bacio smeće na divlju deponiju pa papreno kažnjen

  • Izvor: Nezavisne
  • 13.09.2024. 07:19

Pripadnici komunalne policije italijanskog grada La Specija uhvatili su državljanina BiH (35) dok baca elektronski otpad na divlju deponiju pored puta.

Upravo ta divlja deponija je godinama problem za gradske vlasti La Specije, jer se nalazi pored magistralnog puta. Baš zbog toga oni su instalirali mobilne kamere i odlučili da kazne sve koji se usude da bace smeće pored puta.

Upravo je jedna od tih kamera snimila kamion za čijim volanom je bio tridesetpetogodišnji državljanin BiH, koji ima prijavljeno boravište u susjednoj opštini. On je u momentu kada je snimljen na deponiju bacao stare klima uređaje, veš mašine i ostali otpad. Navodno, radi za kompaniju koja se bavi prikupljanjem otpada. Kada su preko registarskih tablica otkrili o kome se radi, državljanin BiH je rekao da je to radio u sklopu svojih redovnih aktivnosti na poslu.

Bez obzira na sve, naređeno mu je da očisti cijelu deponiju, a zatim mu je uručena kazna od 6.500 evra, koju bi najvjerovatnije trebalo da plati kompanija u kojoj je zaposlen.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: