Пукли каишеви

Жена погинула у паду са зиплајна: Сестричне снимиле трагедију

  • Извор: Телеграф
  • 07.05.2024. 07:23

Жена стара 41 годину изгубила је живот због пуцања каишева који су је држали на зиплајну с ког је клизила у парку Бито на сјеверу Италије, пише VoxNews.

Гизлан Мутахир (41) је преминула након пада са висине од 20 метара близу језера Комо, у Италији.

Према извјештајима, четрдесетједногодишња жена била је при дну свог брзог спуста дужине 1,5 километар, али су свједоци рекли да је почела да има проблеме, а затим је спала са каишева који су је држали.


Групе љекара су хитно притекле да јој пруже прву помоћ на лицу мјеста, али није било могуће спасити је. Тужилаштво је саопштило да је отворило истрагу.

Данас Путинова инаугурација: Са зидова Кремља биће испаљено 30 плотуна

Данас Путинова инаугурација: Са зидова Кремља биће испаљено 30 плотуна

Двије сестричне Мутахирове, које су управо завршиле свој спуст на истој линији, снимале су своју тетку како клизи брзином од око 100 километара на час. Такође, стотине људи су биле јуче у парку "Fly Emotion", отвореном 2011. године, који је једна од главних туристичких атракција овог подручја.

Зиплајн је једна од најпосјећенијих атракција у долини која обухвата Албаредо, Сан Марко и Бему. Мутахирова је путовала на дионици између Албареда и Беме, и скоро је стигла до циља када се десио фатални пад.

"Истраге су откриле да је Мутахирова стала кратко прије него што је стигла до краја зиплајна, када је почела да се помјера и ноге су јој биле изван линије. То је узроковало да изгуби равнотежу и падне с уређаја који је држала, те је умрла на лицу мјеста."

Васкршњи уторак - једини добар у години

Васкршњи уторак - једини добар у години

"Такође је могуће да је имала напад панике или неки неочекивани медицински проблем, и чекамо резултате обдукције", саопштила је полиција.

Мутахир је мароканског поријекла и живјела је у сусједном граду Сант'Анђело Лодиђиано. Дошла је са породицом у парк док је њен супруг Мишел хитно дошао када је сазнао за несрећу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.