Predsjednik Dume

Volodin: 2023. godina zajedničke pobjede

  • Извор: Агенције
  • 02.01.2023. 17:41

U Rusiji su se 2022. godine odigrali istorijski događaji, dok će 2023. godina mnogo toga odrediti u razvoju Rusije, smatra predsjednik dume Vjačeslav Volodin.

Volodin: 2023. godina zajedničke pobjede

U Rusiji su se 2022. godine odigrali istorijski događaji, dok će 2023. godina mnogo toga odrediti u razvoju Rusije, smatra predsjednik Dume Vjačeslav Volodin.

"Prošle godine pokrenuti su procesi čiji će rezultati biti vidljivi 2023. Na osnovu jedinstva naših građana predstojeća godina treba da postane godina razvoja, godina zajedničke pobjede", napisao je Volodin na Telegramu.

Kako je istakao, svi treba da rade efikasnije, "svako u svojoj sferi", kako bi se to što prije dogodilo. Po riječima Volodina, u 2022. godini građani Rusije zajedno su uspjeli da se odupru sankcijama i izazovima sa kojima se zemlja suočila.

Pored toga, predsjednik Rusije Vladimir Putin donio je sudbonosne odluke kako bi obezbijedio zaštitu suvereniteta i bezbjednosti Rusije, podsjetio je on.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм