Словачка

Узоран ученик: Ко је младић који је убио двоје људи у школи?

  • 16.01.2025. 16:31

Словачку је потресао ужасни злочин у школи Спишкој Старој Веси када је младић Самуел С. (18) ножем избо и убио најмање двоје, а ранио неколико особа.

Самуел је иначе ученик Гимназије у Улици Штурова, у којој је данас извршио напад. Иначе, Самуел се чини као јако интелигентан момак.

Ученик извео напад ножем у школи у Словачкој, има погинулих

Ученик извео напад ножем у школи у Словачкој, има погинулих

Прошле године је учествовао на такмичењу Млади Европљанин што је истакнуто на Facebook страници школе.

Иначе, Самуел је освојио и неколико награда на такмичењима у футсалу, кошарци, њемачком језику...

Изузетно је успјешан на такмичењу иБобор у алгоритамском размишљању са процентом од 99,10 одсто. Тада се у Словачкој такмичило 6030 ученика од којих је само 6,05 одсто било успјешно.

Ово је младић који је извео масакр у школи

Ово је младић који је извео масакр у школи

Он је послије масакра покушао да напусти школу и побјегне са лица мјеста, али га је полиција брзо ухапсила.

Крвави при се догодио нешто прије 13 часова, а на лице мјеста је стигло неколико екипа Хитне помоћи. Око 20 минута је полиција трагала за починиоцем, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 С Јахорине с љубављу

    ' С Јахорине с љубављу

  • 11:00 Ловачки савети (Р)

    ''ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.