На станици

Узнемирујући снимак убиства у Франкфурту: Жртва смакнута пред осталим

  • Извор: Агенције
  • 23.08.2024. 17:37

Објављен је узнемирујући снимак тренутка у којем хладнокрвни убица погубљује 27-годишњака на главној станици у Франкфурту, док ужаснути путници почињу панично бјежати, преноси Дејли Мејл.

Видео надзорних камера приказује осумњиченог 54-годишњака, како прилази жртви која гледа нешто у даљини с леђа и испаљује му неколико хитаца из ватреног оружја у главу. Убиство се догодило у уторак око 21 сат навече.

Десетине путника који су свједочили бруталном нападу почели су бјежати. Након првог испаљивања метка, кад је жртва већ пала на под, осумњичени се сагнуо и пуцао у њега још неколико пута.

Рускиња пронађена мртва на острву: Мушкарац је убио због љубоморе

Рускиња пронађена мртва на острву: Мушкарац је убио због љубоморе

Полиција га је без отпора ухапсила недалеко од мјеста злочина, на оближњој платформи. Пиштољ којим је почињено убиство, пронађен је током претраге станице, која је била затворена за саобраћај око 25 минута након инцидента.

„Помоћ је стигла прекасно за 27-годишњака, који је преминуо на мјесту несреће. Обојица су турски држављани“, саопштила је франкфуртска полиција, како преноси британски таблоид.

Утврђивање мотива

Још увијек покушавају утврдити мотив убиства и јесу ли се двојица мушкараца познавала. Турски медији јављају да је узрок напада породична свађа између породице жртве и осумњиченика који је држао кебабџиницу у Њемачкој.

Завршена талачка криза у затвору: Сви нападачи елиминисани, таоци ослобођени

Завршена талачка криза у затвору: Сви нападачи елиминисани, таоци ослобођени

Наводе и да је жртва наводно у мају убила бизнисмена у Турској, којег је оптужио за убиство свог брата 2016. године, прије него што је побјегао у Њемачку. Бизнисменов ујак ушао је у траг 27-годишњаку и убио га из освете, пишу турски медији.

Полиција не може дати информације о мотиву или њиховом односу, јер је истрага још увијек у раној фази.

УПОЗОРЕЊЕ: УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК

Снимак можете погледати на ОВОМ ЛИНКУ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:55 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:25 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)