Све се одиграло пред очима дјеце

Упао непозван на рођенданску журку кћерке (6), па њеној мајци пуцао у главу

  • Извор: Телеграф
  • 17.09.2024. 13:42

Мушкарац из Тексаса оптужен је да је пуцао својој бившој жени у лице пред њиховом дјецом, и то након што је непозван упао на рођенданску прославу једног од њихове дјеце.

Џалин Џ. Форман (27) оптужен је за убиство Џејлен Витлок (25), објавила је у недјељу полиција Хјустона. Витлок је преминула након што је упуцана у лице у својој кући док су она и њена дјеца славили рођендан њеног шестогодишњег дјетета, јавља Лаw&Цриме.

Према кривичној пријави, Форман је дошао на врата куће у којој је живјела Витлок непосредно прије 20.30 часова. Наводно је покушавао да уђе у кућу како би дао рођендански поклон својој кћерки, али му је она рекла да не може да уђе.

Њен дечко, с којим је била у вези око годину дана, отворио је врата, а он и Форман су почели да се свађају због претходног инцидента у којем је Форман пуцао на кућу Витлокове.


Форман је "провоцирао и причао о тучи, пуцњави, те позивао да изађу напоље и боре се!, наводи се у пријави. Фореман је потом "постао агресивнији и вратио се до свог камионета паркираног испред куће", док су дјеца Витлокове "била заједно код улаза у кућу".

Како је Форман наставио да виче, дечко Витлокове отишао је до кухиње по оружје јер је Форман "стално причао о пуцњави и борби".

Дечко је рекао да је, док се враћао према вратима, Форман отворио ватру, пише у пријави. Он је узвратио пуцњаву. У том тренутку, Витлок је наводно "викнула његово име и зграбила дјецу која су била близу врата".

Након што је затворио врата, њен дечко је видио да је Витлок упуцана и да лежи на поду. "Рекао је дјеци да се попну на спрат", наводи се у пријави.

Још један свједок, комшија, рекао је полицији да је видио мушкарца, касније идентификованог као Форман, како долази у бијелом "шевролету", излази из аутомобила и виче према кући прије него што је "пуцао најмање пет".

"Не плашим те се", наводно је викао Фореман, према ријечима свједока. "Знам гдје живиш", додао је.

Снимци надзорне камере наводно приказују бели СУВ како одлази са лица мјеста, а затим се враћа неколико тренутака касније. Још један свједок рекао је полицији да је видио Формана како држи пиштољ.

"Напунићу поново, изађи напоље, да завршимо ово", наводно је рекао Форман, према ријечима свједока.

Форман је побјегао с лица мјеста догађаја у бијелом "шевролету".

У данима након пуцњаве, полиција је брзо идентификовала Формана као осумњиченог, иако га нису одмах именовали.

"Увјерени смо да ћемо, наравно, пронаћи ову особу", изјавио је поручник хјустонске полиције Р. Вилкенс у петак, према извјештајима НБЦ филијале КПРЦ из Хјустона.

"Надамо се, ако је паметан, да ће се предати и објаснити нам зашто је учинио то што је учинио", додао је он.

Полиција још увијек трага за Форманом.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.