Грчка

Ујак монструм признао убиство дјевојчице: Одвео сам је у шуму

  • Извор: Ало
  • 11.06.2024. 13:16

Дјевојчица (11) која је убијена у Грчкој, страдала је од руке ујака који је све вријеме глумио да су у добрим односима.

Мала Василики је, не знајући шта јој се спрема, ушла у његов аутомобил и убрзо је пронађена мртва.

Ујак (37) је приликом испитивања признао овај гнусан злочин, али није навео мотив убиства.

"Одвео сам је у шуму и убио", рекао је наводно уз, како преносе грчки медији, циничан призвук, након чега више није желио да одговара на питања.

Откривено је да је ујак јуче ујутру ишао да тјеши родитеље убијене дјевојчице, док су још вјеровали да је Василики отета.

Тужилаштво саопштило детаље трагедије у Хрваћанима

Тужилаштво саопштило детаље трагедије у Хрваћанима

Истовремено, на друштвеним мрежама је дијелио информације "амбер алерта" о њеном нестанку.

Недуго након што су родитељи пријавили нестанак Василики, полиција је прегледала безбједносне камере, које су снимиле дјевојчицу како улази у аутомобил. Убрзо се установило да је у питању возило њеног ујака. У овом тренутку није познато да ли је дијете злостављано прије убиства, а тијело мале Василики пронађено је на једној њиви.

Већ раније био пред судом

Иначе, мушкарац је раније био осумњичен за силовање дјевојчице (14).

Мајстору из БиХ нису платили радове, он се осветио на бруталан начин

Мајстору из БиХ нису платили радове, он се осветио на бруталан начин

Предсједница Врховног суда Јоана Клапа брзом реакцијом је приступила трагичном случају силовања 14-годишње малољетнице од стране 37-годишњег Рома, који је остао на слободи са суспендованом казном иако је већ осуђен на 9 година затвора за силовање малољетнице, и тако је дошло до убиства 11-годишње малољетнице.

Конкретно, без посебног образложења пуштен је на слободу иако је већ осуђен на 9 година затвора за силовање, убица 11-годишњег дјетета, чији је случај изазвао реакцију друштва. Пред Мјешовитим присегнутим судом Закинтоса 2020. године осуђен је за силовање 14-годишње малољетнице, преноси "Ало".

Вишковић: Дан Републике Српске остаје 9. јануар

Вишковић: Дан Републике Српске остаје 9. јануар

Суд, као што слиједи из одлуке, коју је брзо захтијевала предсједница Врховног суда Јоанна Клапа, без посебног образложења, суспендовао је казну до изласка пред Апелациони суд. То јест, пустивши га на слободу са ограниченим условима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм