Висконсин

Учитељице нудиле односе у четворо ученику, испливале експлицитне фотографије

  • Извор: 24сата.хр
  • 16.06.2024. 21:30

Двије учитељице у Висконсину морале су да оду из школе након шокантних оптужби и детаља које су изашли у јавност.

Алексиа Алдарис и Џенифер Ларсон радиле су у средњој школи у Џејнсвилу и сазнало се да су покушале завести једног ученика, с једним су се и љубиле и чак су студентима нудиле полне односе у четворо, пише Њујорк Пост.

Процуриле су фотографије које су учитељице слале ученицима преко Снепчета као и поруке у којима су договарале гдје ће се наћи. Алексиа Салдарис послала је ученику више фотографија на којима се налази у доњем вешу. Нису објавили колико је ученик имао година. Њега је покушала завести и старија учитељица Џенифер Ларсон која му је слала поруке како би се вољела с њим мазити.

Интересантна ситуација: Погледајте коју пјесму су Нијемци пустили Орловима

Интересантна ситуација: Погледајте коју пјесму су Нијемци пустили Орловима

Све то одиграло се на школском излету између 7. и 9. априла када су учитељице слале ученику поруке да би се хтјеле мало грлити и мазити с њим. Питале су га може ли им се придружити још један ученик. На том излету Салдарис је дала ученику да вози њен комби на паркингу, преноси "24сата.хр".

Када је облачила патике на задњем сједишту, пољубила је ученика. Након излета Салдарис је истом ученику послала пет фотографија у доњем вешу и слала му је поруке у којима су договарали како ће се наћи тај викенд. Али на крају се нису нашли.

Чини се да је дошло и до сукоба између учитељица јер је Ларсон школском одбору пријавила Салдарис да је дала ученику да вози комби. Истога дана Салдарис је послала ученику поруку да морају прекинути комуникацију. Али сада је школски одбор добио још једну пријаву да се школом шире фотографије учитељице Салдарис у доњем вешу.

Горјеле заставе Албаније и Енглеске у Гелзенкирхену - ВИДЕО

Горјеле заставе Албаније и Енглеске у Гелзенкирхену - ВИДЕО

Школа је обје учитељице суспендовала, а 10 дана касније су поднијеле оставке. "Пост" је контактирао школу и школски округ, али нису одговорили. Полиција се укључила у случај како би видјела има ли ту елемената кривичног дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: