Viskonsin

Učiteljice nudile odnose u četvoro učeniku, isplivale eksplicitne fotografije

  • Izvor: 24sata.hr
  • 16.06.2024. 21:30

Dvije učiteljice u Viskonsinu morale su da odu iz škole nakon šokantnih optužbi i detalja koje su izašli u javnost.

Aleksia Aldaris i Dženifer Larson radile su u srednjoj školi u Džejnsvilu i saznalo se da su pokušale zavesti jednog učenika, s jednim su se i ljubile i čak su studentima nudile polne odnose u četvoro, piše Njujork Post.

Procurile su fotografije koje su učiteljice slale učenicima preko Snepčeta kao i poruke u kojima su dogovarale gdje će se naći. Aleksia Saldaris poslala je učeniku više fotografija na kojima se nalazi u donjem vešu. Nisu objavili koliko je učenik imao godina. Njega je pokušala zavesti i starija učiteljica Dženifer Larson koja mu je slala poruke kako bi se voljela s njim maziti.

Interesantna situacija: Pogledajte koju pjesmu su Nijemci pustili Orlovima

Interesantna situacija: Pogledajte koju pjesmu su Nijemci pustili Orlovima

Sve to odigralo se na školskom izletu između 7. i 9. aprila kada su učiteljice slale učeniku poruke da bi se htjele malo grliti i maziti s njim. Pitale su ga može li im se pridružiti još jedan učenik. Na tom izletu Saldaris je dala učeniku da vozi njen kombi na parkingu, prenosi "24sata.hr".

Kada je oblačila patike na zadnjem sjedištu, poljubila je učenika. Nakon izleta Saldaris je istom učeniku poslala pet fotografija u donjem vešu i slala mu je poruke u kojima su dogovarali kako će se naći taj vikend. Ali na kraju se nisu našli.

Čini se da je došlo i do sukoba između učiteljica jer je Larson školskom odboru prijavila Saldaris da je dala učeniku da vozi kombi. Istoga dana Saldaris je poslala učeniku poruku da moraju prekinuti komunikaciju. Ali sada je školski odbor dobio još jednu prijavu da se školom šire fotografije učiteljice Saldaris u donjem vešu.

Gorjele zastave Albanije i Еngleske u Gelzenkirhenu - VIDЕO

Gorjele zastave Albanije i Еngleske u Gelzenkirhenu - VIDЕO

Škola je obje učiteljice suspendovala, a 10 dana kasnije su podnijele ostavke. "Post" je kontaktirao školu i školski okrug, ali nisu odgovorili. Policija se uključila u slučaj kako bi vidjela ima li tu elemenata krivičnog djela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: