Kristijan Piv

U WC-u nađeno raskomadano tijelo kriptomilionera

  • Извор: Агенције
  • 17.08.2023. 10:06

Posmrtne ostatke Kristijana Piva (41), koji je imao američko i bugarsko državljanstvo, pronašli su nagurane u WC-u vodoinstalateri koji su pozvani da očiste začepljeni odvod, piše britanski Miror.

Policija vjeruju da je ubijen između 8. i 9. avgusta te da je ubica Vesko Valčinov, kojeg je upoznao prije šest godina.

Lokalni mediji navode da je ubica ubio svoju žrtvu tegom i izrezao tijelo u kupatilu prije nego što je neke dijelove bacio u WC školjku.

Uhapšen je još jedan muškarac, Konstantin Subotinov, koji je navodno rekao policiji da je pomogao ubici sakriti dijelove tijela žrtve tako što ih je automobilom odvezao u sofijsko naselje Vitosha, gdje je Valčinov uhapšen.

Majka ubijenog grčkog navijača: Došli su iz strane zemlje oduzeti mu život

Majka ubijenog grčkog navijača: Došli su iz strane zemlje oduzeti mu život

Bugarski mediji navode da je Piv pomagao Valčinovu s kripto ulaganjima, sugerišući da je ubistvo bilo motivisano novcem.

Piv je diplomirao na američkom univerzitetu i izgradio svoje bogatstvo kroz kripto ulaganja. On je drugi kriptomilioner koji je pronađen mrtav u posljednih mjesec dana. Dijelovi tijela Fernanda Pereza Algabe pronađeni su u crvenom kovčegu bačenom u Argentini 23. jula nakon što je nestao pet dana ranije.

Algaba je na svom Instagram profilu isticao ekstravagantan životni stil finansiran kriptoulaganjima. U kovčegu koji je otkriven nalazile su se Algabine noge i jedna podlaktica. Argentinski mediji tada su pisali da su dijelovi tijela amputirani, što sugeriše da je riječ o radu profesionalca. Obdukcija je pokazala da je žrtva upucana tri puta prije nego što je raskomadana.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.