Њемачка

Трудној жени пуцао у главу, па побјегао из стана и наставио са крвавим пиром

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 01.06.2024. 18:30

Четири особе су данас рањене у пуцњави у Хагену, у западној Њемачкој, а осумњичени починилац је у бијегу, саопштила је полиција.

Према доступним информацијама, бјегунац је 34-годишњи Мехмет О. који је трудној супрузи пуцао у главу. Љекари јој се боре за живот.

Побјегао из стана, па наставио са пуцњавом

Након што је пуцао у њиховом заједничком стану, починилац је отрчао на 7. спрат и у закључана врата стана испалио до шест хитаца. Тамо нико није повријеђен.

Мушкарац је потом сјео у свој Мерцедес и одвезао се до два километра удаљеног фризерског салона. Тамо је хицима ранио још троје људи.

Рођак починиоца рекао је за медије:

- Био сам шокиран када сам чуо што се догодило. А не могу ни објаснити зашто је то учинио. Колико ја знам, није имао никаквих проблема и заправо је био врло миран дечко. Он и супруга имају четворо дјеце - рекао је он.

Дроновима траже бјегунца

Дронови су у ваздуху, претражују се оближње шуме. Специјалне јединице из цијеле Сјеверне Рајне-Вестфалије су на путу, укључујући полицијске хеликоптере и псе трагаче.

- Видио сам починиоца кад је с торбом отишао до свог Мерцедеса на паркингу Нетоа. Тада је угледао полицију и утрчао у шуму која граничи с паркингом. Два полицајца су му викала да стане, али је он побкегао у шуму - рекао је један од свједока.

- Ситуација је динамична - рекао је потпарол полиције и замолио становништво да засад избјегава то подручје.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Наша Српска (Р)

    Наша Српска (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Бизнис Клуб (Р)

    Бизнис Клуб (Р)

  • 17:00 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.