Тензије

Три француска ратна авиона покушала да наруше границу са Русијом

  • Извор: Курир
  • 05.03.2024. 18:54

Руски ловац Су-27 се подигао у ваздух пошто су откривена три ваздушна циља у Црном мору и спријечио кршење руске границе у Црном мору, потврдили су у руском Министарству одбране.

Три француска ратна авиона покушала су да наруше руску границу у Црном мору, саопштило је Министарство одбране Русије.

Међутим, руски Су-27 спријечио је француске авионе да наруше границу у Црном мору, навели су у руском Министарству одбране.

"Руски ловац Су-27 се подигао у ваздух након што су откривена три ваздушна циља – француска летјелица за радарско откривање и контролу великог домета Е-3Ф и два вишенаменска ловца 'рафал-с' Ваздухопловних снага Француске", рекли су у Министарству.

Карлсон упозорио Вашингтон: Доживјећете судбину Римског царства

Карлсон упозорио Вашингтон: Доживјећете судбину Римског царства

"Авионима Француских ваздухопловних снага није дозвољено кршење руске границе изнад Црног мора", поручују из Министарства.

Када се руски ловац приближио, страни ратни авиони су скренули са правца у ком су до тада летјели, према граници Руске Федерације, и напустили ваздушни простор изнад Црног мора, наводи се у саопштењу Министарства.

Лондон губи живце, завладала је општа паника: ‘Руси су идентификовали најслабију карику!‘

Лондон губи живце, завладала је општа паника: ‘Руси су идентификовали најслабију карику!‘

"Руски авион се безбједно вратио на аеродром са ког је полетио. Лет руског ловца изведен је у строгом складу са међународним правилима за коришћење ваздушног простора изнад неутралних вода, без преласка ваздушних путева или опасног приближавања авионима стране државе", потврдили су у Министарству.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм