Након што је глумац њега прозвао

Трамп жестоко испрозивао Де Нира: ''Патетични лудак''

  • Извор: Агенције
  • 29.05.2024. 21:28

Бивши предсједник САД Доналд Трамп назвао је глумца Роберта де Нира ''патетичним лудаком'' након што је Де Ниро у уторак одржао конференцију испред зграде суда гдје се републиканском кандидату суди у случају Сторми Данијелс.

"Никад нисам знао колико је мали, и психички и физички, луди бивши глумац Роберт де Ниро. Данас је Де Ниро, који пати од неизљечивог стања, дочекан испред зграде суда силом која је далеко већа од радикалне љевице - МАГА (Make America Great Again)'', поручио је Трамп на мрежи Truth Social.

Он је закључио да Де Нирови филмови нису квалитетни од када се придружио кампањи предсједника Џозефа Бајдена и оцијенио да је глумац изгледао ''патетично и тужно'' током конференције, преноси Фокс њуз.

Трамп о Бајдену: Будала

Трамп о Бајдену: Будала

У уторак су се Де Нировој конференцији придружили и двојица бивших полицајаца који су били присутни током упада у амерички Капитол 6. јануара 2021.

АП је навео да је то био покушај Бајдена и његове кампање да предсједничку трку фокусирају на упад екстремних Трампових присталица на Капитол 2021, након што је он изгубио на предсједничким изборима.

"Ми Њујорчани смо га некада толерисали када је био само још један ус***и трговац некретнинама који се маскирао као велика зверка. Волим овај град. Не желим да га уништим. Доналд Трамп жели да уништи не само град већ земљу, и, на крају, могао би да уништи свијет”, упозорио је јуче Де Ниро.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.