Završena istraga

Tramp: Ne vjerujem da Tajna služba ne zna čiji je kokain u Bijeloj kući!

  • Извор: Агенције
  • 17.07.2023. 09:52

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da vjeruje da Tajna služba zna ko je vlasnik kesice kokaina pronađene u Bijeloj kući ovog mjeseca.

Tramp je izrazio sumnju u to da zvaničnici nisu mogli da utvrde ko je vlasnik nedozvoljene supstance koja je pronađena u predvorju zapadnog krila Bijele kuće, prenio je "Foks njuz".

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

"Znate koliko kamera ima ispred sobe za vanredne situacije", zapitao je Tramp i dodao: "Upoznao sam Tajnu službu jako dobro i imam samo riječi hvale za njih, to su nevjerovatni ljudi. I vjerujem da znaju sve, da su zaista pametni i dobri u onome što rade".

Hanter Bajden boravio u Bijeloj kući u petak, u nedjelju pronađen kokain

Hanter Bajden boravio u Bijeloj kući u petak, u nedjelju pronađen kokain

Kesica sa kokainom je pronađena početkom jula, a prošle nedjelje je objavljeno da Tajna služba nije uspjela da identifikuje vlasnika.

Medvedev o kokainu u Bijeloj kući: Umjesto F-16, Kijevu su pripremili sedativ!

Medvedev o kokainu u Bijeloj kući: Umjesto F-16, Kijevu su pripremili sedativ!

"Ne vjerujem da je moguće da kesica kokaina bude ostavljena na određenom mjestu, kod sobe za vanredne situacije. Ne pričam o susjednim blokovima udaljenim od Bijele kuće, nego o sobi gdje odlučujete o ratu, o nuklearnoj situaciji", istakao je Tramp.

Završena istraga o kokainu u Bijeloj kući: Kao da se ništa nije desilo!

Završena istraga o kokainu u Bijeloj kući: Kao da se ništa nije desilo!

Tajna služba je u četvrtak izdala saopštenje da je njihova istraga "trajala i prije otkrića supstance i da je nekoliko stotina pojedinaca moglo da priđe oblasti gdje je pronađen kokain", kao i da nisu pronađeni nikakvi otisci na kesici.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.