Bivši američki predsjednik

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

  • Извор: СРНА
  • 06.07.2023. 08:45

Bivši američki predsjednik Donald Tramp samtra da kokain pronađen u Bijeloj kući može da bude za upotrebu jedino predsjednika Džozefa Bajdena ili njegovog sina Hantera Bajdena.

Tramp prognozira da će američki mediji uskoro početi da govore da je pronađena količina kokaina "veoma mala" i da to samo po sebi i nije ta vrsta droge.

"Da li neko, zaista, vjeruje da je kokain pronađen u Zapadnom krilu Bijele kuće, veoma blizu Ovalne kancelarije, za upotrebu bilo kome, osim Hantera i Džoa Bajdena?", pita Tramp u postu na društvenoj mreži "Istina".

Medvedev o kokainu u Bijeloj kući: Umjesto F-16, Kijevu su pripremili sedativ!

Medvedev o kokainu u Bijeloj kući: Umjesto F-16, Kijevu su pripremili sedativ!

Bijela praškasta supstanca pronađena je 2. jula u Zapadnom krilu, što je izazvalo kratku evakuaciju iz Bijele kuće. Preliminarno testiranje je pokazalo da je riječ o kokainu.

Mediji su javili da je supstanca pronađena u dijelu Bijele kuće koja je frekventna i koji koriste i gosti i osoblje Bijele kuće, ali tačna lokacija i potencijalna blizina osjetljivih informacija za sada ostaju nepoznati.

Predsjednikov sin Hanter, koji je bio umiješan u nekoliko skandala oko droge i korupcije, bio je u krugu Bijele kuće malo prije nego što je bijela praškasta supstanca pronađena u Zapadnom krilu, prenose mediji.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.