Кори Комператоре

Тијелом заштитио жену и кћерке од метака: Ово је ватрогасац (50) који је погинуо на Трамповом митингу

  • Извор: Агенције
  • 15.07.2024. 14:01

Кори Комператоре (50), који је убијен на Трамповом скупу у Батлеру у Пенсилванији у суботу, погинуо је херојски док је покушавао да заштити своју породицу.

Комператоре је био ватрогасац и отац двије кћерке, рекао је у недјељу гувернер Пенсилваније Џош Шапиро. Био је из града Сарвера у Пенсилванији.

Комператоре је “умро као херој” када се “тијелом бацио на своју породицу” да би је заштитио од пуцњаве током митинга, рекла је његова супруга, према Шапиру.

– Кори је био страствени присталица бившег предсједника и био је тако узбуђен што је био на скупу са њим – рекао је Шапиро.

Фотограф објаснио како је настала сада већ историјска фотографија метка који пролијеће крај главе Трампу

Фотограф објаснио како је настала сада већ историјска фотографија метка који пролијеће крај главе Трампу

Чланови породице одали су почаст Комператореу који је био познат у заједници.

– Митинг Доналда Трампа у Пенсилванији је однио живот мог брата, Корија Комператореа. Мржња према једном човјеку одузела је живот једном човјеку кога смо највише вољели. Био је херој који је штитио своје кћерке. Његова жена и кћерке су управо преживјеле незамисливо. Мој млађи брат је управо напунио 50 година и имао је још толико од живота да доживи. Мржња нема граница, љубав нема граница. Молите се за моју снају, нећаке, моју мајку, сестру, мене и његове нећаке јер ово изгледа као ужасна ноћна мора, али знамо да је то наша болна стварност – написала је његова сестра на Фејсбуку.

Цртеж јасно показује колико је Трамп био близу смрти

Цртеж јасно показује колико је Трамп био близу смрти

Државна полиција Пенсилваније идентификовала је двије повријеђене жртве као 57-годишњег Дејвида Дача из Њу Кенсингтона и 74-годишњег Џејмса Копенхавера из Мун Тауншипа.

– Ове жртве и њихове породице су свакако у нашим мислима данас – рекао је комесар полиције Пенсилваније, пуковник Кристофер Парис.

Трамп је у посту на друштвеној мрежи “Truth Social” изразио саучешће жртвама и њиховим породицама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.