"Никад није касно"

''Супруга је умрла са 33 године'': Потресна исповијест пјевача који је постао самохрани отац и подигао четворо дјеце

  • 22.07.2024. 08:35

Некадашњи такмичар "Никад није касно" Славиша Спасић Цаки довео је јавност до суза када је подијелио своју причу о самохраном родитељству.

Прије 19 година преминула му је супруга и остао је сам са четворо дјеце које је одгајио и извео на прави пут.

Сви су били дирнути тиме што је сам успио да подигне своје насљеднике, а ни бројне недаће које су га задесила током живота нису сломиле његов ведри дух и карактер, захваљујући чему је успио да се носи са свим проблемима.

Маск објавио снимак Камале Харис: Замислите четири године овога

Маск објавио снимак Камале Харис: Замислите четири године овога

– Било је тешко одгајати дјецу. Пјевањем и музиком сам зарађивао и тако већ 38 година. Раније сам играо фудбал, али сам престао због музике, јер су викендима свадбе, крштења и онда нисам могао. Волим да слушам забавну музику.

Његова прича потресла је гледаоце емисије, као и Милицу Дабовић која је била чланица жирија у једној од епизода у којој је Цаки појавио.

– Славиша, хоћу да вам кажем да сте за мене невјероватан човјек самим тим што сте и отац и мајка, што ја говорим и за себе да сам и отац и мајка свом дјетету и дјеца су сигурно поносна на вас. Ако ми Жика дозволи да дођем да вас загрлим и пољубим – рекла је Милица приликом Цакијевог учешћа у популарном такмичењу, преноси Гранд.

Ветеран је својевремено имао и здравствених проблема које је успјешно пребродио и недавно је постао и дјед, добивши унуку. Увијек насмејан и позитиван, а и након шоуа наставио је да се бави музиком.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Филм: Зваћу те По (12+)

    Филм: Зваћу те По (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 22:55 Ноћни програм

    Ноћни програм