"Nikad nije kasno"

''Supruga je umrla sa 33 godine'': Potresna ispovijest pjevača koji je postao samohrani otac i podigao četvoro djece

  • 22.07.2024. 08:35

Nekadašnji takmičar "Nikad nije kasno" Slaviša Spasić Caki doveo je javnost do suza kada je podijelio svoju priču o samohranom roditeljstvu.

Prije 19 godina preminula mu je supruga i ostao je sam sa četvoro djece koje je odgajio i izveo na pravi put.

Svi su bili dirnuti time što je sam uspio da podigne svoje nasljednike, a ni brojne nedaće koje su ga zadesila tokom života nisu slomile njegov vedri duh i karakter, zahvaljujući čemu je uspio da se nosi sa svim problemima.

Mask objavio snimak Kamale Haris: Zamislite četiri godine ovoga

Mask objavio snimak Kamale Haris: Zamislite četiri godine ovoga

– Bilo je teško odgajati djecu. Pjevanjem i muzikom sam zarađivao i tako već 38 godina. Ranije sam igrao fudbal, ali sam prestao zbog muzike, jer su vikendima svadbe, krštenja i onda nisam mogao. Volim da slušam zabavnu muziku.

Njegova priča potresla je gledaoce emisije, kao i Milicu Dabović koja je bila članica žirija u jednoj od epizoda u kojoj je Caki pojavio.

– Slaviša, hoću da vam kažem da ste za mene nevjerovatan čovjek samim tim što ste i otac i majka, što ja govorim i za sebe da sam i otac i majka svom djetetu i djeca su sigurno ponosna na vas. Ako mi Žika dozvoli da dođem da vas zagrlim i poljubim – rekla je Milica prilikom Cakijevog učešća u popularnom takmičenju, prenosi Grand.

Veteran je svojevremeno imao i zdravstvenih problema koje je uspješno prebrodio i nedavno je postao i djed, dobivši unuku. Uvijek nasmejan i pozitivan, a i nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Pratite nas i putem Vibera