Сумња се да је имао срчани

Србин се утопио у Грчкој

  • Извор: Б92
  • 07.07.2024. 12:48

На друштвеним мрежама појавила се информација да се јуче у поподневним сатима у Грчкој наводно догодила трагедија, када се мушкарац из Србије утопио на плажи у Платамону.

"Управо се на плажи у Платамону човјек из Србије утопио. Сумњају на срчани удар", писало је јуче у објави странице "Грчка инфо".

Према незваничним информацијама, несрећни човјек је без свијести извучен из мора, док су узнемирени туристи дозивали спасиоце, који су одмах притрчали у помоћ, међутим, Србину није било спаса.

ФЗО РС издао важно саопштење о промјени породичног љекара

ФЗО РС издао важно саопштење о промјени породичног љекара

"Претпоставља се да је човјек доживио срчани удар још док је био у води. Све се догодило негдје око 18 часова, а спасиоци су одмах покушали да му помогну, реанимирали су га, али било је касно", пишу грчки медији.

Купачи на плажи у Платамону нису могли да вјерују шта се догодило, како преносе, били су видно узнемирени јер се све издешавало пред њиховим очима и потпуно су били ван себе.

Човјек је превезен колима Хитне помоћи у прву болницу, међутим могли су само да констатују смрт.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм