Vašington

Skandal: Bajdenova žena poljubila u usta muža američke potpredsjednice - VIDEO

  • Извор: Агенције
  • 08.02.2023. 16:29

Džil Bajden je pozdravila muža potpredsjednice Kamale Haris poljupcem u ivicu usne neposredno prije nego što je njen muž započeo svoje obraćanje o stanju nacije.

To se dogodilo nekoliko minuta prije nego što je predsjednik Džo Bajden započeo svoje obraćanje: prva dama Džil Bajden pozdravila je muža potpredsjednice Kamale Haris poljupcem u usta - i zapalila društvene mreže.

Džil Bajden je izašla na binu uz aplauz, a zatim je krenula ka Dagu Emhofu, potpredsjedničinom mužu, i pružila mu ruku.

A onda je uslijedio trenutak, isprva kontroverzan, ali viralan.

"Njih dvoje su razmijenili poljubac, u usta... ili ne baš u usta, ali tu negdje?", pitaju u nevjerici korisnici društvenih mreža.

"Poljubac unije", ironično je prokomentarisao tabloid "Njujork post", koji ne sumnja da je u pitanju "poljubac u usta".

Takvo mišljenje dijeli i "Foks njuz", koji je objavio snimak pod naslovom: "Džil Bajden i Daglas Emhof su se poljubili u usta".

"Hajde, kovid, sada je to stvarno prošlost", "To je najveća akcija koju je dobila u posljednjih nekoliko godina", "Odvratno", "Možda poslije podne rade više nego što piju čaj", nizali su se komentari.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм