САД

Сина (6) тјерао до изнемоглости да трчи да би смршао, дијете умрло у мукама: Појавио се језив снимак из теретане

  • 02.05.2024. 13:08

Кристофер Грегор (31) из Америке нашао се пред судом због смрти свог шестогодишњег сина Корија, којег је тјерао да до изнемоглости трчи на траци у теретани да би смршао.

Током суђења приказан је језив снимак сигурносних камера, настао крајем марта 2021. године, на којем се види како дјечак покушава да трчи ненормалном брзином, док његов отац мотри на њега. Кад изнемогли дјечак падне, отац га подиже и поново враћа на траку машине и тако изнова.

Бактерија која је убила малог Душана нађена на рукама начелнице у породилишту

Бактерија која је убила малог Душана нађена на рукама начелнице у породилишту

У једном тренутку се види и како Кристофер гризе дјечака по глави и тјера га да се врати тренингу.

Трака за трчање је, како се вјерује, била програмирана на највећу могућу брзину и успон, због чега је дјечак падао и мучио се да се врати на траку.

Неколико дана након тортуре у теретани, мајка дјечака, која је имала заједничко старатељство са Кристофером, одвела је дијете код љекара када се дјечак пожалио да је лоше и када јој је испричао шта је све преживио у теретани.

Бивши министар осам сати мучио жену прије него што ју је претукао насмрт?

Бивши министар осам сати мучио жену прије него што ју је претукао насмрт?

Наредног дана дјечак се једва пробудио, тешко је дисао, био је сав збуњен и жалио се на мучнину. Тог пута га је отац одвео код љекара и урађена је хитна магнетна резонанца, током које је дјечак доживио напад и убрзо је преминуо упркос напорима љекара да га спасу.

Први налази обдукције показали су да је дијете претрпјело тупе ударце у предјелу срца и јетре. Коријев отац је ухапшен у јулу 2021. и суочава се са доживотном робијом.


Иначе, када је током суђења у уторак пуштен снимак мучења дјетета у теретани, Кристофер је све мирно посматрао док је Коријева мајка Бре неутјешно јецала.

Она је приликом давања исказа рекла да је Кристофера морала да моли да јој дозволи да одведе сина код љекара када му се слошило први пут. Наводно је малишан током прегледа љекарима рекао да га је отац тјерао да трчи непрекидно јер је предебео.

Лимени открио шта се десило са чувеним Драганом

Лимени открио шта се десило са чувеним Драганом

Наредног дана, тачније 2. априла, Кори се једва пробудио и када је отворио очи почео је неповезано да прича и мумла, жалећи се на мучнину. Тада га је Кристофер одвео у болницу, гдје је дјечак на крају истог дана и преминуо.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера