"Сада је магистар"

Лимени открио шта се десило са чувеним Драганом

  • 02.05.2024. 11:31

Легенда "бетон лиге", тренер Светослав Стевановић познатији под надимком Лимени, стекао је велику популарност након што је на друштвеним мрежама освануо снимак са једне од његових утакмица.

Темпераментни тренер постао је нашироко познат послије снимка на којем енергично води утакмице уз чувене узвике "Драганееее, не радиш оно што сам ти рекао".

Ево на који датум се рађају срећници којима све иде у животу

Ево на који датум се рађају срећници којима све иде у животу

Сада је Лимени гостовао у "Поткаст Инкубатору", гдје је причао управо о Драгану и како је заправо тим узвицима индиректно утицао да он заврши каријеру.

Истакао је да га је разочарао, али наглашава да је сјајан момак, који је сада магистар.

- Имао сам доста тешких утакмица, то су били необучени играчи, село нема довољан број играча, као и читава регија, јер немамо ту омладину да из омладинаца пређу у први тим, него сви чекају да има 16 година. И тако смо изгубили многе генерације, јер немамо те дечаке да попунимо екипу. Имао сам три различита годишта, 91, 92, и 93. годиште, они су имали 15 до 16 година. 

- Једном приликом сам почео да вичем на тог Драгана, он је био носилац екипе у нападу, био шпиц играч и постигао је 27 голова у полусезони. Драган се прочуо захваљујући мени. Један васпитан дечко и васпитан, сада је магистар. Оставио је фудбал рано у 22-23. години, када је већ изашао и кренуо ка првом тиму. Није направио ништа од каријере, а све сам дао од себе. Био је добар, дао је 27 година у полусезону. Међутим, шта се догодило? Играли смо посљедњу утакмицу у сезони у Раткову против вјечитог ривала, Задругар из Српског Милетића. Ту је био један тренер Милојевић, који је "шверцовао" неке играче. Ја сам стално вршио притисак на Драгана да игра, да гура лопту, да дода, да да гол. Нажалост, он се није скинуо. Тај дан ми је дошао и рекао "Шефе, ја немам копачке" и већ ме је тада изиритирао што није дошао на вријеме у свлачионицу, прво је каснио, па је рекао немам копачке. На трибине. И ми изгубимо ту утакмицу 1:0 и ја сам онда почео "Драгане, Драгане". Кад год која утакмица почне, да га осудим. И он је вјероватно под тим притиском изгорео и напустио фудбал.

Пешић: Досадни сте са Јокићем

Пешић: Досадни сте са Јокићем

Јако ми је жао, он је можда погрешно то схватио. Иначе је магистар, прошле године је добио сина. Вјероватно ће гледати на јутјубу. Јако ме је разочарао, али позитивно. Требало је да одигра, ја сам за њих био спреман да дам и задњу кап крви.

Шта се догодило у њему, да ли га је била срамота или га је неко наговарао што је прозван. Али он је позитивно прозван. Сам себе је изазвао да не игра јер није донио копачке. Ја му кажем "шта ћеш ти у свлачионици, ти ниси играч, на трибине". Мени сте ви сви једнаки, сви који су више тренирали, они су међу 18 у протоколу. И дан данас је тако код мене.


(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера