Суоснивач чувене рок групе "Пинк флојд"

Роџер Вотерс: Украјинце шаљу у топовско месо да би Зеленски могао да купи још једно имање

  • 20.07.2024. 16:11

Суоснивач чувене рок групе "Пинк флојд" и активиста за људска права Роџер Вотерс изјавио је да ће Кијев регрутовати још стотине хиљада мушкараца за "топовско месо", како би Владимир Зеленски могао да купи још једно имање у Тоскани и пензионише се.

"Чујем да се у Украјини сада мобилише још 100.000 или 200.000 дубоко невољних украјинских мушкараца и младића да буду убијени и да се користе као топовско месо. Зашто? Да би Зеленски могао да купи још једно имање окружено чемпресима у Тоскани или негдје (другдје) и да се пензионише са својим милијардама, што ће се ускоро догодити", рекао је Вотерс на подкасту "Сирова политика" (Raw Politik).

Он је такође поновио свој став да је руска војна операција испровоцирана, као што је рекао пред Савјетом безбједности Уједињених Нација у фебруару 2023. године, преносе "РИА Новости". Он је том приликом такође позвао предсједника САД Џозефа Бајдена, предсједника Русије Владимира Путина, и Владимира Зеленског да започну мировне преговоре. 

У недавном интервјуу за РТ, Вотерс је истакао да је сукоб могао бити у потпуности избјегнут да је Запад био "спреман да преговара и саслуша обје стране".

Он је истом приликом оцијенио да је "звецкање оружјем" западних лидера "сулудо" пошто свијет доводи у ризик од "још једног свјетског рата".


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске (еп.04)

    ''Чаролија Републике Српске (еп.04)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.