Грчка

Рођак монструм: Намамио д‌јевојчицу (11) у аутомобил, па је избо шрафцигером у врат

  • Извор: Блиц
  • 11.06.2024. 09:49

Василики Николопулу (11) која је нестала је у нед‌јељу увече у 21.10 часова у Грчкој, пронађена је мртва, са убодним ранама по врату, док је злочин наводно признао њен рођак (37) који је већ осуђиван за силовање малољетне особе.

Нестанак 11-годишњакиње је пријавила њена мајка и покренут је систем “Амбер алерт” под упозорењем да се сматра да је д‌јевојчица у опасности.

Нажалост, д‌јевојчица је само дан касније пронађена мртва, док је у станицу полиције приведен рођак д‌јетета који је на саслушању признао да је убио дијете које је дан раније покупио својим аутомобилом, након чега јој је задао убоде у врат шрафцигером.

– Одвео сам је у поље и убио шрафцигером – признао је убица након изјава пуних контрадикторности.


Василикин нестанак су пријавили родитељи око 3 сата иза поноћи, након чега је кренула потрага. Тако су полицијски службеници пронашли снимак на којем се види како д‌јевојчица улази у аутомобил починиоца.

Схватили су да је д‌јевојчица у опасности јер су препознали човјека који је био повезан са њеним нестанком.

Приликом хапшења је негирао учествовање у злочину, приликом чега је рекао да нема везе са њеним нестанком. Када више није имао шта да каже, признао је како ју је убио, а потом одвео полицију до мјеста гд‌је је бацио њено тијело.

Убица д‌јевојчице (11)

Оружје којим је почињен злочин још увијек није пронађено, док још увијек није потврђено да ли је д‌јевојчица злостављана.

И раније оптужен за силовање?

Како преносе тамошњи медији, Василикин убица је ухапшен 2017. године под оптужбом да је силовао 14-годишњу д‌јевојчицу.

Упозорење на снази: Данас се очекује невријеме и велика количина падавина

Упозорење на снази: Данас се очекује невријеме и велика количина падавина

Он је 2020. године, према досадашњим информацијама, првостепено осуђен на суду на Закинтосу, али му је уважен захтјев за обуставу извршења казне, до саслушања у Апелационом суду. Тако је пуштен уз рестриктивне услове, међу којима је и да се јавља полицијској станици у свом подручју. Али, убица и силоватељ никада није отишао у затвор — што је довело до тога, како пишу грчки медији, да је остао некажњен за силовање малољетне особе, када је убио 11-годишњу Василикију, дијете свог рођака, преноси Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.