Министарство одбране

Радила ПВО: Оборен МиГ-29!

  • 16.09.2024. 15:02

Јединице ПВО Оружаних снага Руске Федерације су током протекла 24 часа обориле авион МиГ-29, вођену авио-бомбу "хамер" француске произовдње, 20 ракета лансираних из вишецјевног лансера "вампир", као и 13 беспилотних летјелица украјинске војске, саопштило је руско Министарство одбране.

Јединице групе трупа "Сјевер" елиминисале су готово 70 припадника украјинске војске и уништиле два возила.

Јединице групе трупа "Запад" побољшале су тактичку ситуацију на фронту, одбијајући осам контранапада јуришних група усљед чега је елиминисано готово 600 војника, уништено козачко оклопно возило, 10 камионета, једна хаубица, један топ, три станице за електронско ратовање и четири пољска складишта муниције.

Лавров: Америчке санкције сличне дјелима Орвела који је имао бујну машту

Лавров: Америчке санкције сличне дјелима Орвела који је имао бујну машту

Јединице групе трупа "Југ" заузеле су повољније линије и положаје, услед чега су елиминисале готово 550 војника, уништиле четири возила, пет хаубица, три топа, као и два пољска складишта муниције.

Јединице групе снага "Центар" наставиле су напредовање у дубину одбране непријатеља, усљед чега је елиминисано преко 530 војника, уништена три оклопна транспортера, укључујући амерички М113, три камионета и двије хаубице.

Почеле контроле: Дуге цијеви на њемачким границама!

Почеле контроле: Дуге цијеви на њемачким границама!

Јединице групе трупа "Исток" побољшале су ситуацију дуж линије фронта, усљед чега је елиминисано готово 115 војника, уништен један тенк, борбено оклопно возило и станица за електронско ратовање.

Јединице групе трупа "Дњепар" елиминисале су готово 50 војника, уништиле два возила, једну хаубицу, један топ и једно теренско складиште муниције.


Дејствима авијације, беспилотних летјелица и ракетних снага погођен је војни аеродром, постројење за производњу беспилотних летјелица, четири складишта, као и мјеста концентрације живе силе и војне технике у 144 округа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.