Француска

Пронађено тијело дјевојке за којом се трагало 13 мјесеци

  • Извор: Агенције
  • 18.10.2024. 18:42

Тијело француске тинејџерке која је нестала прије 13 мјесеци пронађено је послије дуге полицијске потраге, 500 километара од мјеста гдје је посљедњи пут виђена, саопштиле су власти.

Полиција је трагала за 15-годишњакињом коју у француским медијима називају само "Лина" од њеног мистериозног нестанка 23. септембра прошле године.

Који знаци ће бити пуни пара до краја године?

Који знаци ће бити пуни пара до краја године?

Прикупили су хиљаде извјештаја, обавили стотине интервјуа и анализирали стотине возила. ГПС подаци извучени из аутомобила осумњиченог за убиство довели су до проналаска тијела, у шуми у централном француском региону Њевр, неких 500 километара од мјеста гдје је нестала у Алзасу на истоку земље. ДНК тестирање је омогућило идентификацију тијела, рекао је Александар Шеврије, вршилац дужности главног тужиоца у Стразбуру.

Инстаграм увео рестрикције на профил глумца Моамера Касумовића

Инстаграм увео рестрикције на профил глумца Моамера Касумовића

Тинејџеркин сигнал за праћење паметног телефона изгубио се у 11:2 23. септембра прошле године, док је ишла малим путем према станици у засеоку од једва 250 становника, да ухвати воз за Стразбур гдје је требало да се нађе са својим дечком. Недјељу дана касније, полиција је покренула истрагу јер се сумњало на отмицу.

Сутра је Томиндан: Једно вјеровање посебно треба испоштовати

Сутра је Томиндан: Једно вјеровање посебно треба испоштовати

Послије вишемјесечне неуспјешне истраге, полиција је идентификовала аутомобил, "форд пума", за који се знало да се налазио у близини када је Лина нестала. Возило је користио главни осумњичени у овом случају, Семјуел Гона, који је извршио самоубиство у јулу прије него што је био испитан.

Обдукција ће утврдити тачан узрок смрти.

Пратите нас и путем Вибера