Хесен

Пронађена у локви крви: Полицајац убио дјевојку

 • Извор: Агенције
 • 17.05.2024. 07:42

Федерални полицајац Лукас Ф. (23) је ухапшен након што је његова дјевојка Гвен Ц. (23) пронађена мртва у локви крви у сопственом стану у Хесену.

Државно тужилаштво претпоставља да је Лукас Ф. пуцао у своју дјевојку.

Злочин је откривен након што је комшија позвао полицију и пријавио пуцњеве око 20.25 часова. Службе хитне помоћи су пожуриле у стамбену зграду на Селенбергер Вегу, гдје је становник показао полицајцима наводно мјесто злочина.

Према информацијама, Лукас Ф. дошао је до прозора и изјавио да је пуцао у своју дјевојку. Полицајци су га замолили да напусти кућу, што је он и учинио без отпора.

Мајка проговорила о нестанку дјевојчица, ево шта се догодило у шуми

Мајка проговорила о нестанку дјевојчица, ево шта се догодило у шуми

Када је ухапшен, Лукас Ф. је имао трагове крви и држао је пиштољ у десној руци са цијеви окренутом надоле. Касније је наводно лежао на стомаку испред куће и ухапшен је без отпора.

Тијело Гвен Ц. пронађено је у кухињи, у локви крви. Полиција је открила да је пар имао везу, али су је обиљежили раскиди и свађе. Лукас Ф. и убијена жена нису живјели заједно, али су обоје из Хесена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?