Професорица математике

Професорица имала сексуални однос са ученицима, са једним остала трудна

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 10.05.2024. 19:14

Ребека Џоунс (30), професорица математике, оптужена је да је спавала с двојицом ученика, а док је чекала суђење, сазнала је да је с једним од њих остала трудна.

Иако је телефон вратила на фабричка подешавања, полицајци су преко мрежног оператера успјели доћи до порука које је слала дјечацима. Исте су откриле како је једном од њих писала "боље ти је да дођеш код мене", а касније је с истим чак збијала шале око тога да би им се требао придружити још један ученик.

Школарац тврди да га је Џоунс одвела у свој стан гдје су двапут имали полни однос. Тинејџер је својој мајци лагао и рекао да ће остати код пријатеља.

Ребеки се суди на суду у Манчестеру, на којем је дјечак у петак демантовао тврдње да је измислио оптужбе против професорице јер је она одбацила његово удварање.

Дјечак је, могло се чути на суду, својој мајци рекао да су тврдње о сексу с професорицом "само глупи разговор на групном чету који је измакао контроли".

Такође је речено да је дјечак похађао допунске часове математике код поменуте професорице након чега се с пријатељима и мајком шалио око тога да му је професорица "заиста згодна".

Ученик је признао да је отишао у Ребекин стан јер је хтио да се међу њима догоди нешто сексуално.

Дјечака је прво покривао пријатељ, лажући да су били заједно, али касније се забринуо и замолио своју мајку да оду покупити тинејџера из професоричиног стана. Пријатељева мајка тад је назвала дјечакову "хистеричну" мајку, а она је, чим је сазнала шта се догодило, контактирала школу.

О свему је обавијештена и полиција, која је истрагу покренула у октобру 2021. године, након чега је професорица оптужена и суспендована с посла. Појавила се на суду који ју је пустио на слободу уз кауцију под условом да не контактира ниједно дијете млађе од 18 година, али тужилаштво тврди како се тад открило и да је била у дуготрајној сексуалној вези с другим учеником.

Наводно су се виђали док је она чекала суђење, а у њеном стану имали су полни однос тридесетак пута. Професорица је са 16-годишњаком, којег је упознала на Снепчету гдје су прво размјењивали поруке, остала трудна и родила његово дијете.

У видео-интервјуу који је дао полицији, дјечак је рекао да је знао да је школа суспендовала Џонесову и да јој је забрањено контактирати иједно дијете млађе од 18 година. Тврдио је и да његови почетни разговори с професорицом нису били нимало сексуални. А онда му је Ребека послала фотографију своје задњице само у гаћицама.

Како им је веза напредовала, питао ју је могу ли се наћи, а она га је позвала у свој стан у Салфорду.

Отац бацио бебу у контејнер, све признао полицији

Отац бацио бебу у контејнер, све признао полицији

"Отишао сам код ње и прво је било прилично неугодно јер није хтјела да нас ухвате, а ја сам био нервозан јер сам се налазио с неким толико старијим од тебе" испричао је ученик. Кад је стигао у стан, питао је професорицу "зар нећу добити ни пољубац", на шта му је она одговорила: "Не знам бисмо ли требали то радити прије него што напустиш школу". Али ипак су се не само пољубили, него и отишли у њену спаваћу собу те имали полни однос.

Дјечак је још додао:

"Мислио сам да јој се свиђам јер ми је слала фотографије своје задњице" рекао је тинејџер, који је у школи сједио крај дјечака због којег је професорица математике била ухапшена.

Џоунс негира оптужбе за сексуалну активност с дјечацима док је била на положају моћи, а суђење се наставља и трајаће још двије седмице.

Пратите нас и путем Вибера