Princeza Latifa uslikana u tržnom centru u Dubaiju?

  • 22.05.2021. 16:36

Fotografija na kojoj je princeza Latifa pojavila se u svjetskim medijima. To je prvi put da je ona viđena u javnosti od tajnih video poruka koje su objavljene u februaru, a u kojima je tvrdila da je talac svog oca, vladara Dubaija, navodi Sky news.

Šeik Mohamed bin Rašid al Maktum je uvijek negirao ove tvrdnje i navodio da je ona bezbjedna i da je dobro.

Fotografija, objavljena prije dva dana na Instagramu, je, djeluje, slikana u Tržnom centru Emirati u Dubaiju. Kako navodi Sky news, nisu uspjeli da potvrde da je to zaista princeza, ali se vjeruje da je fotografija autentična.

Na stolu ispred tri žene vide se zaštitne maske što sugeriše da je fotoografija nastala u posljednjih 18 mjeseci.

Princeza je, da podsjetimo, pokušala da pobjegne od porodice u martu 2018. godine, ali je vraćena u Dubai tokom akcije koja je nazvana spasilačkom. Niko je u javnosti nije video ni čuo do početka ove godine, kada je tvrdila da je talac porodice, da je drogiraju, tuku i drže zatočenu.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)