Princeza Latifa uslikana u tržnom centru u Dubaiju?

  • 22.05.2021. 16:36

Fotografija na kojoj je princeza Latifa pojavila se u svjetskim medijima. To je prvi put da je ona viđena u javnosti od tajnih video poruka koje su objavljene u februaru, a u kojima je tvrdila da je talac svog oca, vladara Dubaija, navodi Sky news.

Šeik Mohamed bin Rašid al Maktum je uvijek negirao ove tvrdnje i navodio da je ona bezbjedna i da je dobro.

Fotografija, objavljena prije dva dana na Instagramu, je, djeluje, slikana u Tržnom centru Emirati u Dubaiju. Kako navodi Sky news, nisu uspjeli da potvrde da je to zaista princeza, ali se vjeruje da je fotografija autentična.

Na stolu ispred tri žene vide se zaštitne maske što sugeriše da je fotoografija nastala u posljednjih 18 mjeseci.

Princeza je, da podsjetimo, pokušala da pobjegne od porodice u martu 2018. godine, ali je vraćena u Dubai tokom akcije koja je nazvana spasilačkom. Niko je u javnosti nije video ni čuo do početka ove godine, kada je tvrdila da je talac porodice, da je drogiraju, tuku i drže zatočenu.

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.